ВІНА ПЛАДОВЫЯ МАЦАВАНЫЯ МОЦНЫЯ
Дадзеная катэгорыя вінаў рыхтуецца па тэхналогіі спіртавога закісання вінаматэрыялаў натуральных сталовых да назапашвання аб'ёмнай долі этылавага спірту натуральнага закісання не меней 10% з наступным даданнем цукру і спірту этылавага рэктыфікаванай з харчовай сыравіны.
НАД СОЖЕМ ЭЛИТ
Віно прыгатавана шляхам спіртавога закісання падцукрованых сокаў з яблыкаў, чарнаплоднай рабіны і журавін да назапашвання аб'ёмнай долі этылавага спірту натуральнага закісання не меней10%з наступным даданнем цукру і спірту этылавага рэктыфікаванай з харчовай сыравіны.
БЕЛИЦКОЕ
Віно прыгатавана шляхам спіртавога закісання падцукрованых сокаў з яблыкаў і чорнай парэчкі да назапашвання аб'ёмнай долі этылавага спірту натуральнага закісання не меней 10 % з наступным даданнем цукру і спірту этылавага рэктыфікаванай з харчовай сыравіны.
ГОМЕЛЬСКОЕ ПРЕМИУМ
Віно прыгатавана шляхам спіртавога закісання падцукрованых сокаў з яблыкаў, вішні, чорнай і чырвонай парэчкі да назапашвання аб'ёмнай долі этылавага спірту натуральнага закісання не меней 10% з наступным даданнем цукру і спірту этылавага рэктыфікаванай з харчовай сыравіны.
ГОСТИНЕЦ ЛЕТА
Віно выраблена шляхам спіртавога закісання падцукрованых сокаў з яблыкаў і чырвонай парэчкі да назапашвання аб'ёмнай долі этылавага спірту натуральнага закісання не меней 10 % з наступным даданнем цукру і спірту этылавага рэктыфікаванай з харчовай сыравіны.
ЛУЧИСТОЕ ЧЕРНОСМОРОДИНОВОЕ
Віно пладовае мацаванае спецыяльнай тэхналогіі
Віно прыгатавана шляхам спіртавога закісання падцукрованых сокаў з яблыкаў і чорных парэчак да назапашвання аб'ёмнай долі этылавага спірту натуральнага закісання не меней 8% з наступным даданнем цукру і спірту этылавага рэктыфікаванай з харчовай сыравіны.
Віно прыгатавана шляхам спіртавога закісання падцукрованых сокаў з яблыкаў і чорных парэчак да назапашвання аб'ёмнай долі этылавага спірту натуральнага закісання не меней 8% з наступным даданнем цукру і спірту этылавага рэктыфікаванай з харчовай сыравіны.